bemutat about us kepeink kapcsolat
kapcsolat
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
 

Acélszerkezet gyártás

Projektcím: Komplex telephely korszerűsítés Segesden
Projekt azonosító: DDOP-1.1.1/D-10-2010-0031

Segesden településen fémipari üzemkorszerűsítés valósult meg Európai Uniós támogatásból.

A projekt során a Eko-Tur Kft. komplex telephely-fejlesztést hajtott végre. Ez magában foglalta a működéshez szükséges fémszerkezet gyártó csarnok kialakítását, illetve az új épületekben a porszórási technológia bevezetésére, illetve a horganyzási utómunkálatokat is itt látja el a társaság. A termelőüzem építése mellett kisléptékű infrastruktúra-beruházás is megvalósult.
A projekt megvalósítása során eszközök beszerzésére is sor került, amelyek a technológia folyamat teljessé tételéhez szükségesek. A projekt által elvárt eredmények reálisak. A projekt eredményeként történő létszámbővítés jelentős, a jövőben 18 fővel nő a társaság létszáma. A cél, a hatékonyság-, illetve a hozzáadott érték növelése, teljesült.
A fejlesztés eredményeként alkalmazott technológia magas színvonalat képvisel, megfelel az EU-s követelményeknek. A technológiai korszerűsítést a piaci viszonyok indokolták, az elavult, hagyományos technológia piacvesztést jelent.
A projekt a Dél-Dunántúli Régióban, Somogy megye, Nagyatádi kistérségen belül, Segesden került megvalósításra. A kistérség gyengén iparosodott, szolgáltató agrárterületek közé tartozik, melyet sokszor az országos rátát másfélszeresen meghaladó munkanélküliség jellemez. A projekt megvalósításának eredményeként a működés feltételei hosszú távon biztosítottak.
Bemutatkozás | Szolgáltatásaink | Képeink | Kapcsolat | Support
Ön a 327. látogatónk
A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.
Copyright © EKO-TUR Kft. SEGESD